Boström

Yritys

Yritys

Boströmin leipomo sijaitsee Pohjanmaalla, Lepplaxin kylässä Pietarsaaren ja Kokkolan välillä. Vuonna 1939 perustettu perheyrityksemme työllistää noin kolmisenkymmentä henkilöä. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomessa. Neljäsosa tuotannostamme menee vientiin.

Laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluu kääretorttuja, leivoksia ja muffinseja, pikkuleipiä ja pipareita, kakkupohjia sekä pakastetuttuja tuotteita.

Panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tekniikkaan varmistaaksemme sen, että pysymme jatkossakin oman alamme huipulla sekä laadun että määrän suhteen. Olemme investoineet merkittävästi sekä uusiin tuotantolinjoihin että huippuluokan pakkauslaitteisiin, minkä ansiosta tuotantokapasiteettimme on kaksinkertaistunut. Vuodessa tuotamme 5 000 000 yksikköä Boströmin herkkuja!

Leipomomme on sertifioitu ISO 22000:2005 (elintarviketurvallisuus) ja FSSC 22000 mukaan. Laatujärjestelmien ja vahvojen perinteiden avulla takaamme toimintamme ja tuotteittemme korkean laadun ja turvallisuuden.

Boström tehdas